Izgubljena luč
Knjigo prispeval/a:
elchy

Izgubljena luč

The Light We Lost

5/5 · 1 ocena

Bil je prvi človek, ki jo je znal navdahniti, prvi, ki jo je ganil, jo resnično razumel. Ji je bilo usojeno, da bo tudi njen zadnji?

Lucy se je znašla pred odločitvijo, ki ji bo spremenila življenje. Toda preden se lahko odloči, mora svojo zgodbo – njuno zgodbo – začeti na samem začetku.
Lucy in Gabe se spoznata kot študenta zadnjega letnika na Univerzi Columbia na dan, ki jima za vedno spremeni življenje. Skupaj skleneta, da se bosta trudila svojemu bivanju dati pomen, biti koristna. Ko se čez leto dni spet srečata, se zdi, da jima je usojeno najti smisel življenja drug v drugem. Toda potem Gabe sprejme službo fotoreporterja na Bližnjem vzhodu, Lucy pa gradi svojo kariero v New Yorku. Kar sledi, je trinajstletno popotovanje skozi sanje, želje, ljubosumje, izneverjenja in predvsem LJUBEZEN.

Ju je povezala usoda? So ju ločile njune lastne odločitve? Ob oceanih in kontinentih, ki jih življenje vriva mednju, sta si Lucy in Gabe vse dlje od oči in vendar nikoli daleč od srca.

0
1
2

Kupi to knjigo

Jill Santopolo
8,40 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 09. 07. 2020 11:00:09
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
elchy
27. 01. 2018 ob 20:31:33
5 od 5 zvezdic
Book Depository

O tej knjigi na forumu

Bralni izzivi Bralni izziv 2017 - elchy elchy
24. 11. 2017 ob 19:45:16