Izkoriščati trg danes
Knjigo prispeval/a:
videtics

Izkoriščati trg danes

Za podjetnike in managerje. POSLOVNE IDEJE. Kako sam odkriti poslovno idejo. PRODAJA. O inoviranju izdelkov.

Proizvodnja in prodaja 2019

Danes 2019, je kupna moč visoka in se viša. Podjetja proizvedejo in prodajo vedno več izdelkov. Delavcem se tako viša plača, lastnikom podjetij se tako višajo dobički. Čas, ko delavci živijo KAIZEN, so boljši danes od včeraj in boljši jutri od danes. Zato se tudi viša kvaliteta izdelkov, in delavci vidijo trg, pametni imajo danes vse in najboljše. In za njih se delavci v podjetjih potrudijo in izdelajo nove kvalitetne izdelke. Poletje, sonce, morje pameten živi najboljše. Piva najboljših kvalitet… Podjetja izdelajo novo pijačo, iz česna s 5% alkoholom, osvežilno in še bolj zdravo. To je zdaj najboljša pijača, in pametni jo pričnejo kupovati in piti. Cena ni pomembna. Ta podjetja so ali postanejo multinacionalke.

V tem pametnem svetu so tudi podjetja, ki izdelujejo in prodajajo izdelke z zadovoljivo, nizko kvaliteto, in po nizki ceni. Na primer proizvodnja kruha. In prodaja. Delavci v teh podjetjih imajo nizko plačo, lastniki teh podjetij pa majhne dobičke. Zadovoljiva kvaliteta pomeni, da niti pametni ljudje z visoko kupno močjo, ne vidijo, da to ni najboljša kvaliteta. In kupujejo kruh zadovoljive kvalitete. Delavci v teh podjetjih se borijo kot levi in iz vsega skupaj ni nič. Ni in ni dobičkov. Hočejo a brez nikakršnega znanja o trgu. Trg 2019, kupna moč je visoka in se viša. Kupci ker taki, so zato pametni in z velikim znanjem, ki je vedno večje. Pametno je kupovati le najboljšo kvaliteto.

Podjetniki z znanjem in vedno novim znanjem. Vidijo vse sami, individualno. Vsako knjigo sami izberejo za prebrati in izkoristiti. In podjetniki, ki vprašajo druge, zaupajo drugim ljudem, kateri nočejo postati pametnejši, hočejo le zaslužiti denar, brez svojih očes in pameti.

0
0
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj