Jane
Knjigo prispeval/a:
skyline

Jane

4.8/5 · 2 oceni

Jane Moore po nenadni smrti njenih staršev ne preostane drugega, kot da se izpiše iz fakultete in sprejme delo kot varuška v Thornfield Parku. Lastnik je Nico Rathburn, ikona rocka, ki se vzpenja nazaj na sceno. Zdaj popolnoma samostojna Jane čuti privlačnost do svojega delodajalca in se znajde v središču prepovedane afere. A v Thornfieldu je zakopana skrivnost in Janina zveza z Nickom, ki je tarča ljubosumnosti, je postavljena pred preizkušnjo, katere je vzrok Nickova temna preteklost.

0
2
11
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
bocemeti
18. 08. 2011 ob 13:50:49
4.5 od 5 zvezdic
stara zgodba v novi preobleki. Ko sem jo brala so se mi odvijali dogodki iz knjige ki sem jo brala 10 let nazaj in še vedno je to to....knjiga , katere ne odložiš dokler je ne prebereš.
taša
30. 04. 2011 ob 10:31:18
5 od 5 zvezdic
Vau...že nekaj časa sem iskala knjigo ki bi me tako pritegnila,da je ne bi mogla nehat brat...knjigo, katere konec bi me pustil zadovoljeno...ne da moram čakat 3 leta ali pa, da imam po koncu branja v seb praznino..<br /> <br /> Tole sem imela na čakalni listi..pa se nisem mogla spravit je brat..in sedaj se tepem po glavi da sem čakala tako dolgo...<br /> <br /> Čisto običajni ljudje, nobenih super moči...veliko dogajanja in čustev...<br /> <br /> Čista 10.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu