Just Listen
Knjigo prispeval/a:
Ever

Just Listen

4.5/5 · 4 ocene

Lansko leto je bila Annabel dekle, ki je imelo vse. Letos je dekle, ki nima ničesar: ne najboljše prijateljice, saj jo je Sophie pustila na cedilu, ne miru doma, saj je njena anoreksična sestra znova prišla domov in nima nobenega s katerim bi sedela pri kosilu. Nato spozna Owena Armstronga. Visokega, temnega fanta, ki je obseden z glasbo, vedno govori resnico in je na slabem glasu. Z njegovo pomočjo pa se bo Annabel morda le soočila s situacijo doma in dejstvom zakaj sta se s Sophie odtujili.

0
9
16

Kupi to knjigo

Sarah Dessen
8,86 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 26. 10. 2020 13:30:12
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
day
08. 08. 2013 ob 21:07:47
3.5 od 5 zvezdic
Meni je bila do 3/4 knjiga zelo všeč in Annabel mi je bila simpatična, potem je šlo pa vse navzodl. Krivi so njeni 'problemi'. Ti me večinoma v knjigah ne motijo, ampak ženska ni imela hrbtenice! Mislim halo? Kje pa so vse pridige o tem, da je treba takoj ukrepat ob takem in drugačnem primeru!? Razumem, da jo je bilo strah, ampak ne moram ugotovit zakaj. Pred tem je imela je normalno življenje in družino. Imam samo en dober razlog pa še ta samo potrdi, da se ne zna postavit zase. <br /> <br /> <br />
Morrigan
16. 02. 2011 ob 19:02:09
5 od 5 zvezdic
sama zgodba spominja na some girls are - dekle, ki je priljubljeno, se spre z najboljšo prijateljico, ker ta misli, da je spala z njenim fantom, v resnici pa jo je hotel posiliti, in nato pade na dno šolske družbene lestvice in spozna fanta v katerega se zaljubi. ampak, to je vse kar je podobno. just listen se bolj osredotoči še na druge stvari kot pa spor med prijateljicama, poleg tega pa se sophie ne izživlja tako nad annabel, kot je to v some girls are. <br /> knjiga mi je res všeč in težko bi rekla katera je boljša.
CaffeineAddict
29. 09. 2010 ob 09:45:54
4.5 od 5 zvezdic
Ever
24. 07. 2010 ob 19:15:27
5 od 5 zvezdic
Ta knjiga mi je pa res bila všeč :) Š e celo sem se razveselila Remy in Dexterja iz This Lullaby :D Celo ena stran jima je bila namenjena pa njune zgodbe sploh nisem tako marala :) No, zgodba o Annabel in Owenu je pa čisto drugačna...meni je res lepa, tako da priporočam :)