Just One Day
Knjigo prispeval/a:
Ever
Just One Day (1. del)

Just One Day

4.5/5 · 4 ocene

Allyson Healey, pridna, predvidljiva in vedno prijazna najstnica je ravnokar končala srednjo šolo. Starši so ji ponudili poletje v Evropi, kamor se odpravi s svojo najboljšo prijateljico. Ko v Angliji spozna amaterskega igralca Shakespearove igre Dvanajsta noč, Willema, se svet obrne na glavo. Willem jo povabi v Pariz za en dan in Ally ponudbo sprejme.

Ally pa ne ve, da bo en dan v Parizu spremenil njen pogled na svet, njeno dojemanje same sebe in da bo odprl neskončno vrat svobode, ki je prej ni imela.

0
5
3

Kupi to knjigo

Gayle Forman
8,81 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 20. 10. 2020 08:00:16
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
16. 04. 2015 ob 13:04:51
4.5 od 5 zvezdic
Super knjiga, pričakovala sem čisto drugačno zgodbo, je pa res, da sem že res dolgo časa nazaj prebrala o čem se knjiga gre. Super začetek, potem se zgodba malo 'umiri', tako, da sem vmes pomislila, da ga mogoče sploh ne bo odšla iskat in da je bil samo povod za njeno iskanje Lulu. Priporočam v branje in komaj čakam, da preberem naslednji del.
Morrigan
30. 03. 2013 ob 08:57:01
5 od 5 zvezdic
Meni je bilo pa všeč, da je toliko časa trajalo, da ga najde. Sploh zato, ker mislim, da ni bil point zgodbe v tem, da sta se ona dva zaljubila, ampak v tem, da je bil čas, da Allyson odraste, ugotovi kaj želi v življenju počet in se na splošno postavi zase. Saj kot je bilo že v knjigi napisano ni iskala samo Willema, ampak tudi Lulu. Ki pa jo je po mojem našla že v Ameriki, ko je spremenila predmete na faksu in povedala mami kaj želi od življenja. In ko se je odločila, da želi ponovno v Francijo. <br /> Res me je knjiga navdušila!
WindShadow
29. 03. 2013 ob 21:18:52
WindShadow
Ravno to me je motilo, da sem bila tako neučakana, kdaj bosta spet skupaj in potem ko ga je le našla, sem bla spet ful navdušena nad zgodbo, samo to je bil dejansko že konec. Ampak je pa bil res dober konec, tako da bom gotovo prebrala drugi del :)
Ever
29. 03. 2013 ob 20:08:49
Ever
Zanimivo... jaz sem tudi bila čisto neučakan,a kaj se bo zgodilo... ampak po drugi strani, me je to soočanje in način kako (pre)živeti, zelo pritegnilo...<br /> <br /> Š e posebej, ker sem ves čas mislila: evo, to je ta trenutek, zdaj se bo Willem prikazal! Pa se ni in ni... :) Komaj čakam drugi del :)
WindShadow
29. 03. 2013 ob 18:43:44
3.5 od 5 zvezdic
Meni pa je bila prva polovica všeč in druga polovica skoraj nepotrebna oz. predolga, ker sem hotela vedeti, kaj se zgodi z Allyson in Willemom. Očitno bo treba počakati na drugi del.
Ever
28. 03. 2013 ob 07:56:52
5 od 5 zvezdic
Waw. Waw. Waw.<br /> <br /> Res lepa zgodba :) Taka realna... nič Hollywoodskega pa še v Evropo malo skočimo :)<br /> <br /> Priporočam!