Kaleb
Knjigo prispeval/a:
skyline
Alluring Indulgence (1. del)

Kaleb

3.8/5 · 3 ocene

Zoey Stranford je bila zaljubljena v sosedovega čednega fanta odkar je bila deklica. Zdaj, ko je odrasla v žensko, se je pa zaljubljenost prelevila v seksualno privlačnost, ki se ji vedno težje upira. Edina težava pri vsem tem je dejstvo, da sta Kaleb in Zoey že celo življenje najboljša prijatelja in sta navezana drug na drugega kot brat in sestra.

Kaleb želi s svojimi brati zgraditi luksuzen hotel za posebne goste, za kar potrebuje del zemlje Zoyine družine, s čimer se Zoey ne strinja, saj ji zemljišča njene družine veliko pomenijo. Kar Zoey ne ve, je to, da Kaleb želi Zoey za svojo že dobrih dvajset let, a nikoli ni hotel uničiti njunega prijateljstva. Ko Kaleb izve, da je Zoeyin oče na robu bankrota, vloži ves trud v to, da jo prepriča prodati zemljo.

Ne traja dolgo, dokler iskrice med njima ne zanetijo ognja, ki gori cele noči, ko izpolnjujeta skrite seksualne fantazije drug drugemu. Lahko njuno prijateljstvo preživi ali bo preraslo v nekaj močnejšega? Se prijateljstvo in poslovni dogovori lahko združijo v ljubezen?

0
3
3

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
11. 01. 2015 ob 17:41:34
3 od 5 zvezdic
WindShadow
29. 05. 2013 ob 19:54:29
3.5 od 5 zvezdic
skyline
29. 05. 2013 ob 13:51:56
5 od 5 zvezdic