Kaleidoscope
Knjigo prispeval/a:
skyline
Colorado Mountain (6. del)

Kaleidoscope

4/5 · 1 ocena

Ko stari prijatelji postanejo novi ljubimci… se lahko zgodi karkoli.

Seksi, nadarjen in zvest PI Jacob Decker je imel Emmanuelle Holmes v svoji dlani s prvim pozdravom. Veza z Emmino najboljšo prijateljico je bila razlog, da je prijateljstvo ugasnilo med njima, saj Jacob ni želel videti resnične slike, kar je Emmo zabolelo. Zaradi raziskovalnega primera se Jacob vrne v Gnaw Bone, Colorado, kjer so vse poti znova odprte, da se zbliža z Emmo. Deck želi Emmi pokazati , da je spremenjen, da si želi njo in da sta skupaj lahko zelo srečna. Zakaj torej Emma ne želi videti, da sta si usojena?

Decka je težko presenetiti, a Emma ga šokira, ko po devetih letih znova stopi v njegovo življenje. Deck se spomni, da je vedno bila ljubka, ni pa pripravljen na seksi vročo žensko, ki se pojavi pred njim. Želi jo imeti, a Emma vztraja le pri prijateljstvu. Ko ju njena temna preteklost dohiti, bo Deck storil vse, da ji ponudi svetlo in srečno prihodnost, če mu bo le Emma to dovolila.

0
1
1

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
7,68 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 27. 03. 2020 08:02:25
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
27. 01. 2015 ob 12:45:11
4 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu