King's Cage
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
Red Queen (3. del)

King's Cage

3.5/5 · 1 ocena

Zavezništva so postavljena pred preizkušnje. Mare, ki je predstavljala iskro revolucije je izginila, kdo bo sedaj osvetljeval pot upora?

Mare Barrow je ujetnica, brez supermoči je popolnoma nemočna in zaradi usodne napake sedaj trpi. Živi zgolj od milosti fanta, ki ga je nekoč ljubila. Fanta, ki pooseblja zlo, laži in izdaje. Kralj Maven Calore nadaljuje z delom, ki mu ga je mati zapustila. Odločen je, da bo nadvladal nad svojo državo in nad ujetnico.

Medtem ko so Mare-ine moči utišane v palači, uporniki ne pustijo, da bi jih to ustavilo. Še naprej trenirajo, načrtujejo in se širijo. Pripravljajo se na vojno, ki je pripravljena, da zapusti sence in uvidi dan. Cal, izgnani princ pa je prepričan, da bo storil vse, da Mare pobegne in se jim ponovno pridruži.

Ko se kri obrne proti krvi in ko se spopadajo supermoči mogoče ni nikogar več, ki bi preprečil, da Norta ki jo Mare pozna, ne pogori do tal.

0
1
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
12. 04. 2017 ob 12:10:10
3.5 od 5 zvezdic
Po drugem delu sem skoraj obupala nad tole serijo. Na srečo pa tretji del prinese nekaj novega vetra. Knjiga mi je bila všeč, vendar pa se mi je proti koncu že začela rahlo vleči.