Ko ljubiš škota
Knjigo prispeval/a:
IngridJalapeñoLopez
Seven Brides for Seven Scotsmen

Ko ljubiš škota

When You Love a Scotsman

V časih, ko z vseh strani preti nevarnost, Abigail Jenson neutrudno varuje svoje malo posestvo v Misuriju. Ni tiste vrste dekle, ki bi ga bilo treba reševati, a k njeni koči kljub temu pride postaven častnik ravno v trenutku, ko jo napade odpadniška vojaška tolpa in ji zažge kočo. Abigail tako ostane brez vsega, zato se vda Škotovemu zapeljivemu pogledu in dovoli, da jo odpelje v zavetišče v bližnjem mestu.
Matthew MacEnroy se ni hotel pridružiti bratskemu boju v svoji novi domovini, dokler mu sovražna vojska ni napadla brata. Za pogumnega borca se marsikaj spremeni, ko se zagleda v ponosno in samostojno lepotico, vendar si kot vojak ne upa tvegati močnih čustev, ki jih je zanetila njuna medsebojna privlačnost. Ko pa je v boju ranjen tudi sam, ga Abigail odpelje na dolgo pot do njegove domače doline, medtem pa zahvaljujoč njenemu skrbnemu negovanju spozna, da ju čaka neustrašna skupna prihodnost.

0
0
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 18. 09. 2020 13:00:06
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj