Kodeks
Knjigo prispeval/a:
musha96

Kodeks

The Codex

4.8/5 · 2 oceni

Maxwell Broadbent, razvpiti iskalec zakladov in plenilec grobnic, je v življenju nakopičil neverjetno zbirko dragocenosti. Ko sinovi odkrijejo, da je oče skupaj z bogastvom izpuhtel neznano kam, sprva posumijo, da gre za rop, vendar je resnica bolj nenavadna. Oče jim je zapustil svoj zadnji izziv in se z zakladom vred dal zakopati kot kakšen egipčanski faraon. Če želijo priti do bajne dediščine, morajo najti očetov skriti grob. Lov se začne, a trije bratje niso edini tekmeci za zaklad. Skrivnost je tako osupljiva, da ne more dolgo ostati prikrita. V igri ni le pol milijarde dolarjev, temveč tudi starodaven majevski kodeks, v katerem se morda skriva zdravilo proti raku in drugim boleznim, zato se lovu kmalu pridružijo še drugi - in nekateri med njimi so pripravljeni storiti kar koli, da bi se dokopali do bogastva.

Douglas Preston, tudi pisec uspešnice Relikvija (po kateri so posneli film), v tem romanu plete napeto pripoved o pohlepu, pustolovščinah in prijateljstvu.

0
8
3

Kupi to knjigo

Douglas Preston
7,89 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 21. 09. 2020 07:30:08
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Spelchito
17. 02. 2014 ob 12:22:07
4.5 od 5 zvezdic
musha96
17. 07. 2012 ob 16:42:23
5 od 5 zvezdic
Book Depository

O tej knjigi na forumu