Kreda
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

Kreda

The Chalk Man

4/5 · 1 ocena

Dvanajstletni Eddie in njegovi prijatelji dneve v zaspanem angleškem mestecu preživljajo v iskanju zanimivih doživetij. Človečki, ki jih rišejo s kredo, so skrivna sporočila, ki jih razumejo samo oni. Nato jih skrivnostno sporočilo pripelje do razkosanega trupla. In nič več ni tako, kot je bilo.

Trideset let pozneje je Eddie prepričan, da je preteklost pozabljena. Toda potem dobi pismo s človečkom in kredo. Ko ugotovi, da so stari prijatelji dobili enako sporočilo, je prepričan, da se nekdo šali... Dokler eden od njih ne umre. Takrat se zave, da mora ugotoviti, kaj se je v resnici zgodilo pred vsemi temi leti.

0
1
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 25. 05. 2022 17:30:09
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
nejabere
28. 05. 2018 ob 08:23:58
nejabere
Glede na to, koliko hrupa je bilo okoli te knjige, sem imela res visoka pričakovanja, ki pa jih je le deloma dosegla. Sicer sem brala slovenski prevod, ki ni bil najbolj posrečen, zato o slogu avtorice ne morem soditi. Ideja za zgodbo je fenomenalna, glavni liki so všečni, zapletov (in cliffhangerjev) je ogromno, za moj okus celo preveč, ampak glavni twist sem predvidela že na sredini knjige in me je zato konec razočaral. Je pa C. J. Tudor uspelo ustvariti zares srhljivo atmosfero, ki spremlja bralca ves čas in ga drži v konstantni napetosti.
nejabere
28. 05. 2018 ob 08:15:17
4 od 5 zvezdic
Book Depository

O tej knjigi na forumu