Krvni bratje
Knjigo prispeval/a:
elchy
Made in Sweden (2. del)

Krvni bratje

The Sons

,

Leo pobriše kri na hodniku. Star je štirinajst let in še zadnjič počisti za očetom. Zdaj so sami. On je tisti, ki naj bi skrbel za mlajša brata, medtem ko je oče v priporu in mama leži v bolnišnici. In ve, kako bo to naredil. Zamaskiral se bo in izvedel svojo prvo tatvino.
Veliko let pozneje se odprejo vrata zaporniške ograje in izpustijo ga na prostost po nizu izredno nasilnih bančnih ropov. Ima en sam cilj – izpeljal bo brezhiben zločin in si vzel nazaj tisto, kar ne obstaja, denar, na katerega je družba pozabila.
Tokrat ne bo vmešal svojih bratov in ne bo pustil sledi, ki bi vodile nazaj. Toda nenadoma se zgodi tisto, kar se ne bi smelo zgoditi. Napaka, ki pritegne tudi kriminalističnega inšpektorja Johna Broncksa in zaradi katere se spremenijo pravila igre – če boš v to zvlekel mojega brata, bom jaz povlekel tvojega.
Krvni bratje je samostojno nadaljevanje Medvedjega plesa in dobro napisan, napet, dramatičen ter pretresljiv kriminalni roman. Je pripoved o izvedbi brezhibnega ropa, o ljubezni in sovraštvu med brati ter o tistih vezeh, ki so včasih močnejše od krvnih.

0
0
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj