Laces and Lace
Knjigo prispeval/a:
skyline
Assassins (6. del)

Laces and Lace

Pred devetimi leti so bile stvari popolne. Lacey in Karson sta našla svoj srečen konec… vsaj tako sta mislila. Kako lahko dve osebi, ki sta si usojeni, odkorakata stran od resnične ljubezni?

Lacey poišče notranjo moč v stvareh, do katerih goji strast. Je borka, ki bo preživela. Ima vse, kar si je kdajkoli želela, le ena stvar ji manjka – ljubezen. Karson počne eno stvar, ki jo obožuje – igra hokej za Assassins. A vendar ga bridko obžalovanje spremlja vsepovsod. Ve, da v njegovem življenju manjka ena oseba, katero je toliko let nazaj pustil za seboj. Lacey.

Tudi devet let pozneje se oba sprašujeta, kaj bi lahko bilo med njima in za koga bije srce drugega. Ko se ene usodne noči njuni poti znova prekrižata, ugotovita, da sta njuni duši še vedno enako prepleteni, kot sta bili. Se bosta lahko soočila s preteklostjo, živela v sedanjosti in borila za morebitno prihodnost? Ali bosta pustila, da okoliščine znova vplivajo na njiju, skupaj z vprašanji in dvomi, ki lahko uničijo drugo priložnost v življenju, ki si jo oba zaslužita in želita?

0
0
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj