Lead Me Not
Knjigo prispeval/a:
skyline
Twisted Love (1. del)

Lead Me Not

Aubrey Duncan razume izgubo. Tudi ve, kako izgleda čustveno dno, in je odločena zlesti nazaj do vrha po nenadni smrti svoje mlajše sestre. Krivi sama sebe za njen del v tragediji, prepričana, da bi lahko takrat naredila nekaj, karkoli, da bi preprečila sestrino smrt in ji pomagala.

V svojem prizadevanju za okrevanje po žalovanju, Aubrey začne sveže na Longwood University in organizira podporno skupino za odvisnike, v upanju, da bi lahko podpirala nekoga drugega na način, kot ji ni uspelo pri sestri. Ne računa pa na fascinacijo do člana skupine Maxxa Demela, krasnega blondinca z modrimi očmi, ki ji predstavlja uganko, saj se za skrbno zgrajeno masko skrivajo temne skrivnosti. On razkriva samo tisto, kar hoče, da vidijo drugi okoli njega. Ampak Aubrey opazi tistega drugega Maxxa, ki je skrit pod površjem, tistega, ki se utaplja v svojem osebnem peklu.

Ko se med Aubrey in Maxxom razvije privlačnost, ki je preveč intenzivna za prezreti, jo on potegne v temačnost mestne klubske scene, kjer je razdvojena med željo, da bi ga rešila in nerazložljivim interesom, da se mu pridruži v spirali navzdol. Najhujše pa je, da se začenja zaljubljati v vse, od česar bi morala bežati.

0
0
1

Kupi to knjigo

A. Meredith Walters
14,59 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 23. 05. 2019 00:30:01
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj