Life As We Knew It
Knjigo prispeval/a:
Ever
Last Survivors (1. del)

Life As We Knew It

3/5 · 1 ocena

Miranda je skoraj končala srednjo šolo in njen dnevnik kaže, da živi tipično življenje zasedenega najstnika: pogovori s prijatelji, prepiri s starši, vzdihovanje za vozniškim izpitom,... Ko Miranda prvič sliši poročila o meteorju, ki bo trčil v Luno, se ji ne zdi vredno omembe. Toda, ko meteor potisne Luno iz njenega tira in se na Zemlji začnejo potresi, tsunamiji, bruhanje vulkanov in ostale naravne katastrofe, vse stvari, ki so jo prej obremenjevale, izginejo. Na svetu ni več hrane, bencina, nastajajo vedno večje podnebne spremembe in majhno mestece v Pennsylvaniji se mora, vključno z Mirando, soočiti s prihajajočimi posledicami.

0
1
9

Kupi to knjigo

Susan Beth Pfeffer
9,12 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 30. 06. 2020 12:00:22
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Marinka
31. 07. 2015 ob 12:13:38
3 od 5 zvezdic
Od te knjige sem pričakovala dosti več in bolj zanimivo zgodbo, kot je le ta dejansko bila. Preveč pasivna zgodba, s premalo akcije, ki sodi k koncu sveta (boj za hrano, preživetje?!)
Lenka
04. 09. 2011 ob 14:42:55
Lenka
Knjiga se dost vleče. In je ne bom prebrala do konca, prišla sem nekje do 80 strani(prebrala ne bom predvsem zato, ker se mi je nook resetiral in sem mogla vse na novo gor nalagat, pa ker tle linka za zloudat ni. če bi bla zanimiva, bi se že potrudila). veliko govora o hrani (povsem razumljivo), kaj so jedli, česa niso, kaj bi rada. v glavnem: depresivno.