Like Candy
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
Candy (1. del)

Like Candy

5/5 · 1 ocena

Maščevaje je sladko, tako kot sladkarije.

Candy Seaborne ve, da je 'badass'. Podobna je očetu, morilcu in najverjetneje vohunu, čeprav ji on tega nikoli ne bi priznal. Ona ga obožuje. Njene sanje so, da bi šla po njegovih stopinjah. Ampak najprej mora dokončati srednjo šolo.

Medtem ko čaka, da se njeno pravo življenje začne, Candy hrepeni po drami in pripravljena jo je celo ustvariti. Če si sošolec, ki si jo po krivem obtožil česa ali pa si fant, ki jo je varal, potem pazi na svoj hrbet. Ona ni šibka nasprotnica in maščevanje je njena najljubša zabava.

Jonah Bryson je ljubljenec žensk, ki podira stereotipe. Vendar ni tipičen zapeljivec. On je muhast in antisocialen. Nobene ni z njim še nikamor prišla odkar mu je punca zlomila srce.

Candy vidi Jonaha kot izziv in popolno razvedrilo. Ampak kljub njenim dejanjem Jonah ne nasede njeni igri, ter v njej vidi le izgubljeno, osamljeno punco. Vidi čisto preveč in ko jo tako pogleda, se mu želi predati.
Ampak to je zadnja stvar, ki bi jo lahko naredila, saj se bo njen svet že veliko prej kakor je pričakovala združil z očetovim.

0
1
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
29. 08. 2015 ob 10:40:24
5 od 5 zvezdic
Super branje: zanimivo, napeto, pa tudi nasmejiš se lahko vmes. Priporočam :D

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu