Little Fires Everywhere
Knjigo prispeval/a:
prada2015

Little Fires Everywhere

V mirnem naprednem predmestju Shaker Heights je vse natančno načrtovano. Od barv hiše do uspešnega življenja njihovih prebivalcev in voditeljev. Nihče bolj ne pooseblja tega kot Elena Richardson.
Mia Warren, skrivnostna umetnica in samohranilka, prispe v ta idilični kraj skupaj s svojo najstniško hčerko Pearl in najame hišo od Richardsonovih. Kmalu Mia in Pearl postaneta več kot samo podnajemnici. Vsi štirje Richardsonovi otroci padejo v privlačen par matere in hčerke. Ampak Mia nosi s seboj ravnodušnost do pravil, ki grožnje obračajo previdno.

Ko Richardsonovi prijatelji želijo posvojiti kitajsko ameriškega dojenčka, bitka za skrbništvo preraste v nasilje, dramatični propad mesta pa postavi Mio in gospo Richardson na nasprotno stran. Gospa Ridchardson postane odločna razkriti skrivnosti Mijine preteklosti. Ampak njena obsesija bo postala nepredvidljiva in usodna za njeno družino in Mijino.

0
0
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 05. 2020 16:30:41
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Book Depository