Ljubezen za vsako ceno
Knjigo prispeval/a:
elchy
Cynster (13. del)

Ljubezen za vsako ceno

What Price Love?

Dillon Caxton, varovanec Demona Cynsterja, je razočaran nad ljubeznijo. Čeprav mu je življenje naklonilo bogastvo, status in osupljivo lepoto, se nima časa ukvarjati z gospodičnami, ki hlepijo po možu in zakonu. Kot skrbnik 'športa kraljev' mora razbiti drzno kriminalno mrežo, ki bi lahko ogrozila celoten svet dirk s plemenitimi konji.

Dokler v njegov svet ne vstopi lepa lady Priscilla Dalloway. Tudi ona nima časa za ljubezen – brata dvojčka, ki živi za konje, mora rešiti pred tolpo nevarnih goljufov. Edini, ki ji lahko pomaga najti brata, pa je prav Dillon, ki se pretvarja, da ga niso prevzeli njeni čari.

Dama je Dillonova edina vez s kriminalnim podzemljem, Pris pa bi storila vse, da bi rešila brata dvojčka, pa čeprav to pomeni, da bo morala zapeljati tistega, ki naj se ne bi pustil zapeljati nobeni. Na skupni poti, polni nevarnosti in strasti, se znajdeta pred pomembnim vprašanjem: ljubezen za vsako ceno?

0
1
0

Kupi to knjigo

Stephanie Laurens
9,57 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 16. 07. 2019 18:31:17
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj