Ljubimec brez primere
Knjigo prispeval/a:
elchy
Pennyroyal Green (2. del)

Ljubimec brez primere

Like No Other Lover

4.5/5 · 2 oceni

CYNTHIA BRIGHTLY, najmikavnejša lepotica visoke družbe, ima samo še eno priložnost. Potem ko jo zaradi škandala preženejo iz Londona, si mora na zabavi pri Redmondovih najti imenitnega moža, še preden se o njenem propadu razve po vsej Angliji.

Po nekem nesrečnem naključju pa je nekdo v Pennyroyal Greenu že slišal govorice o razdrti zaroki in strelskem obračunu. To je Miles Redmond, sloviti pustolovec, ki po bratovem izginotju postane tudi dedič bajno premožne družine. Miles je Cynthio že videl, in to pred leti, ko se je častihlepna lepotica sama sebi zdela predobra za nepomembnega drugorojenca. A zdaj je Miles dedič, ki uživa v svoji moči. Cynthii ponudi dogovor: njene sočne skrivnosti bo zadržal zase in ji med svojimi gosti pomagal najti moža, v zameno pa hoče – en sam poljub.

En poljub res ni nič takšnega. Toda Cynthia kmalu ugotovi, da je vendarle dovolj, da prebudi divjo strast, in da je Miles Redmond vsekakor ljubimec brez primere.

1
2
1

Kupi to knjigo

Julie Anne Long
7,81 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 29. 10. 2020 23:30:10
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
mikiesha
26. 02. 2017 ob 20:21:18
4 od 5 zvezdic
Prebrala sem še tretjo (in trenutno zadnjo), ki je prevedena v slovenščino iz Prennyroyal Green serije. Moram priznati, da mi je ta od vseh treh najbolj všeč. Všeč sta mi bila oba glavna junaka, pa tudi igrice (zapeljevanje), ki sta se jih šla, so bile zabavne. :)
monique
04. 02. 2017 ob 08:05:57
5 od 5 zvezdic
Čisto sem navdušena :D meni vsekakor čudovita zgodba; zabavna, romantična. Glavna junaka sta super in res sta posebna. Pennyroyal Green mi pa postaja tako všeč, da bi se kar preselila tja. Dekle lahko sanja, a ne ;)