Love According to Science
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Dirty Martini Running Club (2. del)

Love According to Science

4/5 · 1 ocena

Za raziskovalko psihologije Hazel Kiegen ima znanost vse odgovore. Njena odločitev, da ne bo hodila na zmenke je popolnoma neučinkovita po njenih izračunih. Samo ne sprašujte kako pogreša orgazme. Znanost je ne more potegniti iz te uganke.

Kaj pa njen največji problem? Corban Nash. On je neprijeten. Razjarjen. In slastno očarljiv. Toda tega ni tukaj niti tam. On trdi, da je iznašel kodo kako se zaljubiti in Hazel se odloči mu pokazati, da se moti.

Corban Nash je preizkusil teorijo o pospeševanju intimnosti po številnih uspešnih testih na svojih prijateljih in sorodnikih. Vsak par, ki je izpolnil vprašalnik, se je zaljubil. Dokler ni Corban ugotovil, da je edini samski tip v njegovem družbenem okvirju ter poročna priča na številnih porokah.

Edini problem je, da to nikoli ne deluje nanj. Znanost mu ne zna razložiti zakaj.

Kljub temu, da je osamljena podatkovna točka, Corban verjame v svoje raziskave in s svojo novo službo ima vire s katerim lahko to dokaže. Potrditev teorije pred nosom njegove sovražnice Hazel Kiegen. Še boljše.

Ne obstaja teorija, ki bi pripeljala Hazel, da bi se zaljubila v Corbana. Niti z njegovim seksi polovičnim nasmehom in mamljivim mišičnim telesom. Ampak tisti trenutek, ko se ta dva nasprotnika srečata, letijo iskrice. Ko začneta reševati test z vprašalnikom, rezultati niso taki, kot jih pričakujeta.

0
1
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
prada2015
12. 04. 2020 ob 19:49:36
4 od 5 zvezdic
Book Depository