Love & Gelato
Knjigo prispeval/a:
Jerneja

Love & Gelato

4/5 · 1 ocena

“Narobe sem se odločila.”

Lina bo poletje preživela v Toskani. Ampak ni prave volje za slavne italijanske sončne zahode in čudovite pokrajine. Ona je tu zgolj zato, ker je bila mamina zadnja želja, da spozna svojega očeta. Očeta, za katerega je izvedela šele sedaj, po 16. letih. Vse kar si Lina želi je, da bi čimprej odšla nazaj domov.

Potem pa prejme mamin dnevnik, ki ga je ta pisala med svojim življenjem tukaj. Lina je v hipu potegnjena v magično zgodbo skrivnih ljubezni, umetnosti in nočnih pekarn. Potem pa je tukaj še Ren, ki jo spremlja po maminih stopinjah.
Skupaj odkrijeta skrivnost, ki je bila že čisto predolgo skrita. Skrivnost, ki bo spremenila njen pogled na mamo, na očeta in celo na njo samo.

Ljudje pridejo v Italijo po ljubezen in gelato, ji je nekdo povedal. Ampak včasih tam odkrijejo mnogo več.

0
1
3
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
15. 08. 2018 ob 16:03:40
4 od 5 zvezdic
Oh, še ena luštna knjiga, ki me je mimogrede še bolj navdušila na Italijo. Všeč mi je kako je avtorica vpletla več različnih elementov, od znamenitosti, sladoleda do dnevnika in družinskih zadev. Knjiga ne samo da je lahko branje za poletne dni, govori tudi o različnih vrstah ljubezni. Če po vsem tem potrosiš še ščepec bleščic in ljubezenskih težav, potem veš točno kakšne vrste knjiga je to :)
Book Depository