Lover At Last
Knjigo prispeval/a:
skyline
Black Dagger Brotherhood (11. del)

Lover At Last

4.8/5 · 3 ocene

Qhuinn je navajen biti sam. Razvezan od družine, izobčen iz aristokratskih krogov, je končno našel svojo identiteto med najboljšimi vampirskimi bojevniki proti Lessening Society. A njegovo življenje ni zapolnjeno. Četudi izgleda, da je ustvarjenje lastne družine na dosegu roke, je Qhuinn v notranjosti prazen, saj je njegovo srce že podarjeno nekomu…

Blay se je končno sprijaznil, da čustva do Qhuinna ne bodo nikoli vrnjena nazaj, zato je opustil to možnost za srečo. Qhuinn je našel ljubezen z eno izmed Chosen in pričakujeta otroka. Blay je po eni strani vesel za njega, saj ve, da si je Qhuinn to vedno želel. A po drugi strani je težko biti v njuni bližini in Blayevo srce ne prenaša dobro razočaranja, zato se raje izogiba druženju z njima, četudi je bil Qhuinn njegov najboljši prijatelj že iz otroštva.

Ko se vojna za vampirski prestol zaostruje in je Brotherhood v nevarnosti, se Qhuinn končno nauči, kaj je bistvo poguma, ne le v vojni za svojega kralja, ampak tudi v vojni med dvema srcema, ki sta si usojena.

0
3
5
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
11. 02. 2015 ob 09:01:40
5 od 5 zvezdic
elinda
25. 06. 2014 ob 18:44:07
5 od 5 zvezdic
skyline
16. 04. 2014 ob 08:28:39
4.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu