Lover Unleashed
Knjigo prispeval/a:
skyline
Black Dagger Brotherhood (9. del)

Lover Unleashed

4.9/5 · 4 ocene

Payne, Vishousova sestra dvojčica, je bila vse življenje skrita in nihče ni vedel zanjo, razen njena mati Scribe Virgin. Ko končno postane svobodna, se rani in borba za njeno lastno življenje se začne še predenj bi lahko uživala svobodo.

Manuel Manello je zdravnik, ki ga bratovščina pokliče na pomoč, saj le on lahko reši Payne. Manuel je navaden človek, kirurg, ki je zaposlen v splošni bolnišnici v mestu. Ko sreča Payne in ji pomaga, se vampirski in človeški svet prepleteta v strasteh. Toliko je logičnih stvari, ki delujejo proti njuni povezanosti, a Manuelova ljubezen ga sili sprejeti odločitev, ki je v nasprotju tega, kar je biološko in znanstveno dokazano. Celotno kariero je reševal človeška živlejnja in do zadnjega atoma pozna zgradbo telesa, a zdaj se mora predati v nepojasnjeno, neraziskano, predvsem pa neobvladljivo.

0
7
4
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
11. 02. 2015 ob 08:55:31
4.5 od 5 zvezdic
elinda
06. 11. 2013 ob 09:03:39
5 od 5 zvezdic
skyline
05. 04. 2011 ob 18:19:59
5 od 5 zvezdic
Aaaaahhhh... moji BDB... kej druga nimam za poudarit ker... aaaaahhhhhhh... moji brotherji... annnnnnnnnnd that's it... male perfection... Aaaaahhhhhh!!!!!
Kris
31. 03. 2011 ob 20:00:50
5 od 5 zvezdic
Ufff pojedla sm jo!!!! :P<br /> <br /> Ta pisatelca je odkar sm dobila v roke Dark Lover ena mojih najljubših! Stil pisanja je res super in njena domišljija me vsakič presenet, vedno se nekje na začetku knjige zamislm: hmmm kaj si bo pa zei zmisnla da bo tale ljubezn mogoča :P<br /> <br /> No ja uglavnm...ponovno sem spet od kar sm spoznala karaktr Mannya ter mal kasneje Payn kumi čakala, da kei več preberm še o njiju, in med branjem sem ctrl &gt; alt &gt; delete svet okol sebe! <br /> V tej knjigi je bla nekak glavna tema nov začetek in teli twisti v zgodbah postajajo z usako knjigo bolši...in ja uglavnm zasluš si čisto motherfucker +1oko ;)

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu