Manwhore
Knjigo prispeval/a:
skyline
Manwhore (1. del)

Manwhore

4.3/5 · 2 oceni

To je zgodba na katero sem čakala celo življenje. Naslov se glasi: Malcolm Kyle Preston Logan Saint. Naj vas priimek ne zavede. Na tem moškem ni nič svetniškega, saj so njegove razvpite zabave bolj podobne peklu. Trenutno najbolj vroč podjetnik v Chicagu je moški s preveč denarja za potrošiti in prevelikim številom žensk, ki si želijo njegove pozornosti. Skrivnosten. Priviligiran. Ledendaren. Celo življenje je obkrožen z novinarji, ki želijo odkriti, ali je njegovo sanjsko privatno življenje v resnici tako čudovito, ali pa mediji lažejo. A odkar se je pojavil na elitni sceni, je njegovo privatno življenje neznanka in njegove skrivnosti niso bile razkrinkane. In tukaj se začne moja služba.

Moja naloga je preiskovanje Sainta in razkriti njegov resnični obraz. Kakšen je med štirimi stenami? Kako prenaša uspehe? Je v resnici še bolj žurerski in umazan, kakor je znan v medijih? Odločna sem, da mi bo zgodba o njem spremenila kariero, saj mi bo uspelo izvedeti vse to, kar drugim novinarjem ni. Nisem pa predvidevala, da mi bo prav on začel spreminjati življenje delček za delčkom. Začnem se spraševati, ali jaz spoznavam in odkrivam njega, ali je on na sledi mojim namenom? In kaj narediti, ko moški s priimkom Saint z vsakim korakom vzbuja željo po grehu?

0
2
2

Kupi to knjigo

Katy Evans
10,41 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 20. 05. 2019 03:31:59
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
taša
10. 07. 2015 ob 12:35:55
5 od 5 zvezdic
Adelaide
07. 05. 2015 ob 18:37:35
3.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu