Melt into You
Knjigo prispeval/a:
skyline
Loving on the Edge (2. del)

Melt into You

4/5 · 1 ocena

Evan Kennedy je zbežala od doma in od fanta, ki ji je zlomil srce. Zdaj uživa na papirju popolnem življenju z vsem znanim popolnim zaročencem. Pa kaj zato, če njen zaročenec ljubi moške? To je vedela že pred zaroko. Karta v ekskluzivni BDSM ranč, kjer so vse fantazije uresničljive, ji da upanje, da bo našla nekoga, ki bo zadovoljil njene posebne seksualne potrebe.

Nikoli ni pričakovala, da bo to uspelo prav Jacu Austinu, njenemu bivšemu fantu, ki je odrasel v mišičastega seksi moškega… in ki komaj čaka, da ji nadane ovratnico. Evan ve, da je to ena najslabših možnih idej, ki so se kdaj rodile v njeni glavi, še posebej zato, ker je Jace pripeljal zraven svojega prijatelja Andrea, ki se mu je prav tako skoraj nemogoče upreti. A če lahko onadva pustita navezanost in čustva pred vrati, jih lahko tudi ona. To je glavno pravilo, ki se ga morajo držati.

Na žalost (ali srečo) Jace ne upošteva pravil. Evan je prepričana, da je izraz »za vedno« uporabljen le na klišejskih čestitkah med zaljubljenci, a Jace in Andre ji želita izpolniti še zadnjo fantazijo, za katero nista mislila, da je tudi njuna. Zdaj je potrebno položiti vse karte na mizo ali oditi domov. Noben od njiju ne želi brez nje oditi domov.

0
1
1

Kupi to knjigo

Roni Loren
14,39 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 15. 01. 2021 12:00:14

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
01. 04. 2015 ob 09:43:06
4 od 5 zvezdic