Misadventures with my Roommate
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Misadventures (10. del)

Misadventures with my Roommate

Blake Monroe ni imela lahko življenje, ampak ona ni take vrste, da bi se s tem obremenjevala, raje gleda na življenje kot svet kjer dobiš tisto kar daješ.

Ker je Blake imela težko otroštvo, zase pravi, da ni normalna. Njen poseben smisel za humor in neverjetna sposobnost branja ljudi, jo dela edinstveno- in težko je živeti s tem. Ko je njena sostanovalka imela dovolj njenih norčij, se je Blake odločila živeti z moškim, ki bi ji bolj ustrezal.

Gavin Gibson je sanjač katerega umetniške navade nimajo visokih pričakovanj njegove družine. Zavržen in odrezan, Gavin potrebuje prostor za življenje. Ko ga je Blake povabila v svoje stanovanje, se ni mogel upreti osvajanju. S svojo spretnostjo opazovanja dobrot v ostalih ljudeh, si Gavin lahko ogleda preteklost njenih nenavadnosti. Noben od njiju ne more ignorirati njune seksualne privlačnosti.

Ko iskre letijo, njuna naklonjenost do drug drugega raste. Gavin začenja lomiti Blakenino obrambo. Ali se Blake lahko odpre in razkrije svojo škodo, ki jo je toliko časa prikrivala?

0
0
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 06. 2020 18:30:13

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj