Misconduct
Knjigo prispeval/a:
skyline

Misconduct

2/5 · 1 ocena

Nekdanja teniška igralka Easton Bradbury se trudi biti najboljša učiteljica, poskuša razumeti svoje dolgčasne učence in poskuša pozabiti svojo preteklost. Kaj jo je pripeljalo do te faze v življenju ni pomembno. Ne sme biti pomembno. A en sestanek staršev z učitelji ji spodnese tla pod nogami.

Prvo srečanje s Tylerjem Marekom zelo pomaga Easton razumeti, zakaj ima njegov sin težave v šoli. Možakar zna dobro upravljati svoje podjetje in bogastvo, popolnoma nič pa se ne spozna na vzgajanje najstnika. Ali imeti normalnega odnosa do mlade učiteljice, kakor se kmalu pokaže, čeprav se poskuša vključiti v svet izven njegove pisarne. In še... nekaj je na njem, kar privlači Easton - pridih ranljivosti, bliskajoča atrakcija, iskra, ki bi lahko zažarela.

Želeti ga je tabu. Potrebovati ga je nesporna gotovost. In njegov dolgo pričakovan dotik oslabi Eastonino odločnost, in razkrije stvari, ki bi morale ostati skrivnost.

0
1
0

Kupi to knjigo

Penelope Douglas
7,57 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 30. 03. 2020 09:02:01
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2016 ob 16:04:47
2 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu

Bralni izzivi Bralni izziv 2016 - Gea Gea
02. 02. 2016 ob 14:52:25