Mogul
Knjigo prispeval/a:
elchy
The Knickerbocker Club (3. del)

Mogul

Privilegirani člani iz kluba starih in bogatih Newyorčanov se na družbeni lestvici nikoli ne morejo povzpeti dovolj visoko. Toda, ali je mogoče, da v zlati dobi New Yorka nekemu očarljivemu samskemu moškemu ljubezen pomeni več od družbenega vzpona?

Kot lastnik uglednih državnih časopisov ima Calvin Cabot na voljo vsa sredstva, da se vdaja muhavi razbrzdanosti – in moč, da višji družbeni sloj spravi na kolena. Zato privoli, da bo pomagal obupani dedinji, ki jo pozna iz preteklosti, in ki ga prosi za pomoč … Vendar samo pod pogojem, da se njuni poti ne križata.

Lillian Davies živi življenje večnih zabav in eksotičnih pobegov. A ko izgine njen brat, Lily ve, da kri ni voda, in pripravljena je narediti vse, da ga najde. Žal je edini, ki ji pri tem lahko pomaga, moški iz njene preteklosti, ki ga nikoli več v življenju ni hotela videti. Ali ga bo Lily lahko obdržala na varni razdalji dovolj časa, da bo rešila svojega brata in ohranila dobro ime …. tudi po tistem, ko se izkaže, da se trdovratnemu vplivnežu nikakor ne more upreti?

0
0
2
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu