Moj najdražji samotar
Knjigo prispeval/a:
monique
Maiden Lane (8. del)

Moj najdražji samotar

Dearest Rogue

5/5 · 3 ocene

Lady Phoebe Batten je čedno in živahno dekle, ki hrepeni po družabnem življenju. Ker pa je skoraj povsem slepa in sestra mogočnega vojvode, njen pretirano zaščitniški brat vztraja, da je ob njej vseskozi oborožen telesni stražar – nadvse nadležni stotnik Trevillion.

Stotnik James Trevillion je ponosen in zamišljen moški, ki si je pred leti v službi kraljevih dragoncev huje poškodoval nogo. Kljub temu lahko še vedno vražje dobro strelja in jezdi, zato varovanje živce parajoče lady Phoebe ne bi smelo biti preveč težavno – dokler se nanjo ne spravijo ugrabitelji.

James mora tvegati življenje in jo rešiti iz krempljev najhujšega podleža – nekoga, ki jo želi prisiliti v poroko brez ljubezni. Ker sta zaradi njene varnosti obsojena na preživljanje časa tesno skupaj, začne Phoebe pod vojakovo trdo zunanjostjo počasi spoznavati ljubeznivega moža ... in uvidi razloge za veselje in življenje, ki si ga prej ni mogla niti zamisliti.

2
2
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
elchy
10. 05. 2018 ob 22:17:10
5 od 5 zvezdic
Adeline
07. 06. 2017 ob 11:04:48
5 od 5 zvezdic
monique
27. 04. 2017 ob 11:53:00
5 od 5 zvezdic
Tudi ena izmed boljših knjig v seriji. Phobe in Trevillion imata tak poseben in zanimiv odnos še posebej zaradi starostne razlike, družbene razlike in ona je slepa. Res lepa romanca.