Morska deklica
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Fjällbacka (6. del)

Morska deklica

Sjöjungfrun

4.7/5 · 3 ocene

V Fjällbacki neki moški izgine brez sledu. Čeprav policijski inšpektor Patrik Hedström in njegovi sodelavci s policijske postaje v Tanumshedeju naredijo vse, da bi ga našli, se zdi, kot da je za seboj zabrisal vse sledi. Po štirih mesecih ga najdejo. Umorjenega, zamrznjenega v ledu.

Primer se zaplete, ko ugotovijo, da Christian Thydell, nova zvezda na pisateljskem nebu in eden tesnih prijateljev umorjenega, že več kot leto prejema anonimna grozilna pisma. Christian sprva nikomur ne pove zanje, ko pa mu na zabavo ob izidu prvenca dostavijo šopek belih lilij in novo pismo, se zlomi in pisne grožnje pokaže pisateljici Erici Falck, ki mu je pomagala pri rokopisu romana z naslovom Morska deklica.
Erica o grožnjah pove svojemu možu Patriku, ki stvar vzame nadvse resno. Christiana očitno nekdo sovraži iz dna srca. In se mu hoče za nekaj maščevati. Pri tem pa ton pisem nakazuje, da ne bo okleval pri uresničevanju svojih groženj. Policija hitro ugotovi, da obstaja povezava med pismi in umorom, sledi pa jih popeljejo daleč v preteklost …

Morska deklica je šesta knjiga Camille Läckberg, avtorice psiholoških kriminalk številka ena in najbolj prodajane avtorice na Švedskem. Tu je bila izbrana celo za žensko leta 2012. Njene romane berejo v 38 jezikih v 55 državah in povsod so postali uspešnice. Skupaj je bilo prodanih že več kot 10 milijonov njenih knjig.

0
1
2
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Maša1
01. 08. 2021 ob 12:08:31
5 od 5 zvezdic
devilla
07. 04. 2021 ob 14:52:32
5 od 5 zvezdic
strozy
13. 08. 2017 ob 10:02:25
4 od 5 zvezdic