Gospod Mercedes
Knjigo prispeval/a:
Ever
Bill Hodges Trilogy (1. del)

Gospod Mercedes

Mr. Mercedes

4.5/5 · 1 ocena

V ledenih jutranjih urah mesta Midwestern se na stotine nezaposlenih prebivalcev postavi v vrsto za iskanje službe. Brez opozorila se čez njih zapelje Mercedes. Osem ljudi umre, petnajst jih je ranjenih. Morilec pobegne.

Mesece kasneje smo na drugem koncu mesta, kjer upokojen policist Bill Hodges še vedno išče storilca tega nerazrešenega zločina. Ko dobi pismo, ki namiguje na to, da bo storilec nadaljeval z zločini, se njegova dolgočasna in depresivna upokojitev konča. Odločen je, da bo preprič še eno tragedijo.

Brady Hartfield živi s svojo mamo - alkoholičarko - v hiši, v kateri se je rodil in odraščal. Adrenalin, ki ga je čutil, ko se je z Mercedesom zapeljal čez nedolžne mu je pognal kri po žilah in to si želi okusiti še enkrat.

A le Bill Hodges in njegovi nenavadni kolegi lahko ustavijo morilca, preden ta zada še en udarec. Brady si jih v naslednjem napadu želi ubiti še tisoč.

Mr. Mercedes je vojna med dobrim in slabim.

0
1
3

Kupi to knjigo

Stephen King
8,80 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 28. 07. 2021 12:00:20
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
devilla
15. 07. 2020 ob 11:38:18
4.5 od 5 zvezdic
Uf, kako lepo je biti bad guy...