My Name Is Memory
Knjigo prispeval/a:
skyline

My Name Is Memory

4.5/5 · 2 oceni

Daniel je preživljal stoletja in se znova in znova zaljubljal v isto dekle. Življenje za življenjem je prečkal kontinente, da je našel svojo Sophio, četudi je imela vsakič drugačno ime. A Daniel se spomni vseh njenih življenj in časa, ki sta ga vsakič preživela skupaj, saj ima sposobnost, da prepozna prejšnja življenja in duše tistih, ki jih je poznal. Zanj je to darilo in preklestvo. Četudi sta se s Sophio srečevala v različnih krajih in v različnem času, vsakič znova je med njima vzplamenela ljubezen in vsakič znova ju je ločilo nekaj bolečega. Med njima je popolna ljubezen, ki je vedno prekratka.

Danes je Sophiji ime Lucy in Daniel je njen popolni moški. A Lucy počasi prepoznava njuno zgodovino, saj si le na ta način lahko razlaga neomajno privlačnost med njima. A sila, ki ju je ločila v vsakem življenju, se ponovno pojavi. Da bi tokrat lahko ostala skupaj, morata razumeti vzroke za vsakokratno ločitev. Je neomajna ljubezen tista, ki je bila kriva za tragedije ali je vzrok drugje? Kdaj je ljubezen dovolj, da živi tisto, kar je od nekdaj usojeno obstajati skupaj?

0
2
6

Kupi to knjigo

Ann Brashares
15,89 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 01. 06. 2020 20:00:07
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ina
14. 12. 2013 ob 18:26:41
Ina
Exactl what I was thinking. Fallen glih sem jo prebrala...zdej pa najdem to Da hell? :O
Ina
14. 12. 2013 ob 18:25:36
Ina
Exactl what I was thinking. Fallen glih sem jo prebrala...zdej pa najdem to Da hell? :O
matty
08. 04. 2012 ob 15:21:49
4.5 od 5 zvezdic
Knjiga izpade kot en sam začetek, ker sploh ne pride do nekega pravega konca... vse obvisi nekje v zraku. Izpade bolj kot nekakšen prequel serije kot pa zaključena celota. <br /> <br /> In glede na to, da se bere počasi, melanholično, je nenadni obrat v hitrosti zgodbe proti koncu prav moteč. Pa še preveč stvari je puščenih v zraku - super bi blo izvedeti več o Benu, pa o njuni prihodnosti, etc...<br /> <br /> Zato ji dam 9-ko, ker sta mi bila začetek in ideja dobra.
Lenka
28. 06. 2011 ob 07:44:28
4.5 od 5 zvezdic
u bistvu sploh ni tolk podobno fallen. ja ok, reinkranacije pa to, samo je pa drugač napisano. velik del je tega kako se daniel spominja svojih prejšnjih življenj, ko je ali pa (večinoma) ni srečal sophie. največkrat se je zgodil, da sta bla različnih starosti, iz različnih slojev in itak nista mela šanse bit skupi. ko je pa že kazalo, da bosta lahko, je pa on umrl. in zdej se lucy počasi spominja kdo je daniel in zdej sta celo na istem mestu in isto stara. <br /> <br /> men je bla všeč knjiga. mal sem sucker za zgodovinske zadeve, pa mi je blo že zarad tega všeč. 9 sem dala zarad konca. je blo brez nekega pravega zaključka. sem predvidevala, da obstaja nadaljevanje.
Lisa
23. 12. 2010 ob 19:57:21
Lisa
Ja, men se tut to dozdeva.
Ever
23. 12. 2010 ob 06:05:24
Ever
Super opis, ampak verjetno ne bom brala... Imena so ista kot pri Fallen - ideja je ista kot pri Fallen :S
Book Depository