Najdaljša pot
Knjigo prispeval/a:
Klary

Najdaljša pot

The Longest Ride

4.5/5 · 3 ocene

Ira Levinson zdrsne z zasnežene gorske ceste v Severni Karolini in ostane ujet v avtomobilu. Starejši moški, ki je zbolel za rakom in so mu zdravniki napovedali le še nekaj mesecev življenja, je bil na poti v Black Mountain, da bi še zadnjič obiskal mestece, kjer sta z ženo Ruth preživela medene tedne in kjer se je njuno življenje za vedno spremenilo. V čakanju na morebitne rešitelje se z radostjo spominja njunega skupnega življenja, zapolnjenega z ljubeznijo.
Le nekaj kilometrov vstran se odvija druga ljubezenska zgodba. Š tudentka umetnostne zgodovine Sopie nekaj mesecev po bolečem razhodu z Brianom vendarle sprejme ponudbo sostanovalke Marcie in se odpravi z njo na zabavo po rodeu. Tam spozna Luka, prijetnega in prikupnega jezdeca, ki hitro osvoji njeno srce. Čeprav si ne bi mogla biti bolj različna, kmalu ugotovita, da sta si usojena. A kam vodi njuna pot? Bo umetnostna zgodovinarka zaživela na ranču? Bo kavboj odšel živet v velemesto z muzeji in galerijami?
Ira in Ruth. Sopie in Luke. Dva para, dve veliki ljubezni in usoda, ki hoče, da se njihove poti prepletejo.

1
4
6

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 27. 03. 2023 01:00:06
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Cassie Hoodson
31. 07. 2016 ob 19:23:50
5 od 5 zvezdic
Meni sta tako film kot knjiga odlična, čeprav sem malo jezna da so v filmu toliko spremenili, ampak v katerem filmu pa ne ;) Važno je da je bistvo pravo ;)
cana
13. 12. 2015 ob 10:48:29
4.5 od 5 zvezdic
Tako knjiga kot film sta zame zeloo uredu, mogoče za nekatere preveč žajfasta, ampak se splača definitivno knjigo prebrat pred ogledom filma.
Xena
08. 07. 2015 ob 20:45:41
4 od 5 zvezdic
Povprečna knjiga.. za moj okus malo preveč pocukrana....me pa zanima kakšen bo film, ki pride jeseni ;)

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu

Bralni izzivi bralni izziv 2015-cana cana
23. 12. 2015 ob 14:14:32