Needing Him
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Bishop Brothers (2. del)

Needing Him

Evan Bishop je pomemben zdravnik.
Junaški, premišljen in posloven.

Namesto, da bi delal na družinskem posestvu, Evan postane zdravnik. Ima spretne roke- v več pomenih- je zelo pameten in je definicija boga za žensko. Kavalirstvo je v njegovih južnih koreninah, vendar to ne pomeni, da je brez napak. Zmenki mu nikoli niso bili prioriteta in njegova tragična preteklost mu je prinesla svobodno življenje. Odločitev, da se sprosti z eno divjo nočjo, obrne stran v knjigi Bishopovega bratstva. Zabava se s skrivnostnim dekletom, ki ga ne bo videl nikoli več in to se mu zdi perfektno za samooklicanega samca.

Emily Bay je mestno dekle, ki je odločena, da pobegne od svoje družine in preteklosti. Vse kar si želi je nov začetek in kariera v medicinskem svetu. Nič druženja in zmenkov s sodelavci- je njen novi moto, ko je bila že mnogokrat ranjena. Ko privoli, da se bo udeležila poroke, se je tam kmalu ločila od ostalih in začela piti sama, vendar ne za dolgo. Mr. Suit je skušnjava z južnim naglasom, neurejenimi blond lasmi in nepremagljivo spolno privlačnostjo. Vse okoli njega vpije o slabostih, vendar jo prepriča, da znova premisli o svojih pravilih o eni noči.

Navsezadnje se pravila lahko kršijo.

Oba si želita isto- eno strastno noč, nato pa bosta odšla vsak svojo pot. Nobenega ljubkovanja pozneje. Nobenih telefonskih klicev naslednji dan. Nobenih čudnih poslavljanj. Škoda, da ima svet za njiju druge načrte- vse to bi bilo mogoče, če se ne bi oba pokazala v službi na ponedeljkovo jutro.

*Sodobna romanca z južno dramo. Tole je druga knjiga v zbirki Bishop Brothers. Vsaka knjiga spremlja drugega brata in se lahko bere samostojno. Ni primerna za bralce mlajše od 18 let, ker vsebuje odrasle izraze in seksualne prizore.

0
0
2

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 08. 2022 17:30:12

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj