Neljubljena
Knjigo prispeval/a:
monique
Undeniable (4. del)

Neljubljena

Unbeloved

3.5/5 · 1 ocena

Vsi se rodimo nedolžni, življenje pa nas pretrese in vodi na stranpoti. Napake nas pobijejo in nas zaznamujejo s krivdo in sramoto. Sami se moramo izkopati iz tega, nehati moramo delati napake, sprejeti lastno nepopolnost in nepopolnost ljudi okoli sebe ter končno najti pot, s katere smo skrenili.

Dorothy Kelley je čista romantična duša, ki išče svojega princa. Namesto tega pa zanosi pri rosnih petnajstih in se pri osemnajstih znajde v zakonu brez ljubezni.
Nato se v njeno življenje na motorju pripelje upanje in v nekaj tednih Jason 'Jase' Brady, član kluba Peklenski konjeniki, Dorothy spodnese tla pod nogami.
Toda za Dorothy nikoli nič ni preprosto. Jase je poročen in ima otroke. In medtem ko Dorothy potrpežljivo čaka in upa, da bo z Jasom srečno zaživela do konca dni, James 'Hawk' Young, ki je prav tako član kluba Peklenski konjeniki in ima kup nenavadnih skrivnosti, izkoristi odprto pot v Dorothyjino življenje.

Vzdrževanje kar dveh skritih razmerij ni lahka stvar. Ko se Dorothy skuša izkopati iz godlje, ki jo je zakuhala, a pri tem dela napako za napako, pride do tragedije, ki skoraj terja Dorothyjino življenje in povrhu še življenje njenega nerojenega sina.

Sledi dolga in boleča pot samoodkrivanja in odpuščanja, na kateri Dorothy odkrije, da je dom točno tam, od koder je odšla, in da je ljubezen, po kateri je od nekdaj hrepenela, na dosegu roke.
To je zgodba Dorothy, Jasa in Hawka.

0
1
2

Kupi to knjigo

Madeline Sheehan
16,08 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 08. 2020 02:30:20
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
monique
20. 03. 2018 ob 19:56:50
3.5 od 5 zvezdic