Nenavadna zaveznika
Knjigo prispeval/a:
BlebeTanja

Nenavadna zaveznika

Unlikely allies

2.8/5 · 3 ocene

Osemnajstletna Kimberly doživi največji šok svojega življenja, ko izve, da je njen mrtvi oče še kako živ, in da nima pojma o njenem obstoju. Besna na mamo, ker ji je lagala vsa ta leta, se Kimberly vkrca na letalo za Kolorado, da bi spoznala očeta, o katerem ne ve nič, preden se jeseni odpravi na fakulteto.

Življenje njenega očeta je pravo nasprotje tistega, kar je pričakovala. Namesto osemurnega delovnika v pisarni Kimberlyjin oče vodi poletni kamp, ki otroke uči spretnosti, s katerimi si izboljšajo samozavest in samozaupanje. Skalno gorovje Kolorada je povsem drugačno od sončnih obal Kalifornije, kar Kimberly vrže iz elementa, in v njeni glavi se začnejo porajati pomisleki o svoji odločitvi na vrat na nos pobegniti v Kolorado.

Toda Kimberly nikoli ne odneha, in odločena je, da očetu pokaže, da surfersko dekle lahko preživi v razgibani gorski divjini. Seveda, če bo preživela spopade z Masonom, arogantnim devetnajstletnim fantom, ki si je zadal nalogo, da izpostavi vsako njeno napako od samega prihoda. Čeprav bi mu rada pokazala, da z njo ni dobro zobati češenj, se ne more upreti čustvom, ki se začenjajo prebujati, ali žgoči kemiji med njima, ki jo njuni verbalni dvoboji še bolj podžigajo.

Ko se Kimberly in Mason po hudi nesreči znajdeta ujeta v gorah, mora Kimberly uporabiti vse svoje majave spretnosti, da reši Masona in preživi vremenske razmere. Kar naenkrat je pričkanje zadnje, kar jima pade na pamet, in v stiski se morata začeti zanašati eden na drugega. V borbi za preživetje Kimberly in Mason spoznata, da tisto, kar sta mislila eden o drugem, sploh ni resnica.

0
3
2
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
day
21. 06. 2014 ob 19:42:28
2.5 od 5 zvezdic
Dream
07. 01. 2014 ob 12:53:52
2.5 od 5 zvezdic
Ever
04. 01. 2014 ob 15:32:52
3.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu

Knjige in branje Mnenje o knjigi? Monika
30. 09. 2012 ob 13:59:12