Never Say Never
Knjigo prispeval/a:
skyline
Sniper 1 Security (2. del)

Never Say Never

4.5/5 · 1 ocena

Ryan Trexler je posvetil svoje življenje poslovanju podjetja, ki skrbi za varnost, katerega je postavila njegova družina. In zdaj, ko se pripravlja, da zares prevzame vse vajeti družbe v svoje roke, se RT zaveda, da je njegovo življenje postalo samo še bolj zapleteno. Da hrepeni po enem izmed moških sodelavcev, ki delajo za njega, RT ve, da obstajajo resno težki časi pred njim.

Zachariah Tavoularis – z nadimkom Z – je zaposlen pri Sniper 1 Security že desetletje. Kljub temu, da je znan kot najbolj zvest in lojalen izterjevalec pravice zunaj družine, se Zja drži tudi sloves playboya, čeprav to bolj temelji na govoricah, kot dejstvih. Ko kritičen primer prisili RTja in Zja v sodelovanje, Z ve, da je čas, da pokaže RTju, da ni takšne vrste človek, za kakršnega ga imajo.

Lahko dokončata misijo, kljub dejstvu, da sta postavljena v delikatno situacijo, kjer se morata pretvarjati za nekaj, kar nista? Ta misija ju združi bolj, kot sta pričakovala. Bo Z dopustil, da ga RT prepriča, da nikoli ne moreta biti skupaj, ne glede na to, koliko zelo si to oba želita?

*** M/M romantika.

0
1
0

Kupi to knjigo

Nicole Edwards
18,15 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 27. 09. 2020 12:00:18
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
06. 10. 2015 ob 17:33:25
4.5 od 5 zvezdic
Obožujem to serijo.