Nevestine družice
Knjigo prispeval/a:
blue.motion.grey

Nevestine družice

Bridesmaids

5/5 · 2 oceni

Štiri poroke.
Trije neprijetni bivši fantje.
Dve zelo aktivni silikonski prsni blazinici.
In en čudoviti moški …

Nekaj manj kot uro, preden bo njena prijateljica začela stopati po cerkveni ladji proti oltarju, Evie poskuša izpolniti svojo najpomembnejšo nalogo kot nevestina družica: do časa pripraviti nevesto … kar ni tako preprosto, kot se zdi.

Evie je sedemindvajsetletnica, duhovita in prizemljena novinarka, ki še nikoli ni bila zaljubljena in ki je že začela misliti, da tudi nikoli ne bo. In dejstvo, da bo na toliko porokah nevestina družica, njeno mnenje samo še utrjuje.
Čeprav se je na tej poroki skoraj vse zarotilo proti njej, ji njeni novi prsni blazinici dajeta samozavest. Dokler, tudi to se zgodi, ne pokukata izpod njene obleke prav pred čednim Jackom.

Jack se prikaže prav na vsaki poroki, kjer je Evie družica, in počasi se zagleda vanj. A ko spozna, da se z njim dobiva že fantastično lepa in vase zagledana Valentina, in po nesrečnem pripetljaju z vibratorjem, se zdi, da prav nič ne gre tako, kot bi si Evie želela.

1
4
2

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 10. 12. 2022 00:30:08
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
IngridJalapeñoLopez
26. 01. 2018 ob 16:54:51
5 od 5 zvezdic
blue.motion.grey
22. 12. 2015 ob 21:02:48
5 od 5 zvezdic