Nikoli ni prepozno
Knjigo prispeval/a:
elchy
Summerhouse (3. del)

Nikoli ni prepozno

As You Wish

V hiši v Summer Hillu v Virginiji se dobijo tri ženske iz različnih generacij, da bi se pogovarjale o svojih zakonih in o tem, kako bi v življenju kaj drugače naredile, če bi imele še eno priložnost.
Olivia je stara dobrih šestdeset let in se je nedavno poročila s svojo prvo ljubeznijo, potem ko se nista videla štirideset let. Njen prvi zakon je bil dolg in nesrečen, zdaj pa je vznemirjena, ker je končno z moškim, ki ga je vedno ljubila.

Kathy je stara dobrih štirideset let in poročena s čednim in uspešnim poslovnežem. Odlična poslovna partnerja sta, le da je on zaljubljen v žensko iz svoje preteklosti. Kathy si želi samostojnega uspeha v poslu in obžaluje, da se je poročila z njim.

Elise je stara dobrih dvajset let in poročena z moškim, ki so ji ga izbrali premožni starši. Poskušala je že vse, da bi pritegnila njegovo pozornost, in sumi, da ima drugo. Ko odkrije resnico, namreč da ima njen mož nosečo ljubico, se ji poruši svet.

Tri ženske se izpovejo druga drugi, iskreno povedo, kaj obžalujejo, kaj si želijo in o čem sanjajo, ter dobijo priložnost za nov začetek. Vse tri odkrijejo, kaj se zgodi, če se ti želje res uresničijo.

0
0
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 08. 12. 2022 19:00:22
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj