Njegov vražji sloves
Knjigo prispeval/a:
elchy
Wicked Trilogy (1. del)

Njegov vražji sloves

His Wicked Reputation

3.8/5 · 2 oceni

Ona je razumna ženska.

On je moški, ob katerem se ženski lahko zvrti od poželenja.

Gareth Fitzallen slovi po štirih stvareh: čednem obrazu, opaznem šarmu, aristokratskih poznanstvih in sposobnosti, da ženskam pokaže takšen užitek, ki se ga ne morejo nasititi. Običajno pokloni svoje darove izkušenim, svetovljanskim ženskam. Ko pa se odpravi v Langdon's End, da bi obnovil posest, ki jo je podedoval – in da bi raziskal obsežno krajo umetniških del – skuje načrte, kako bo zapeljal najbolj neobičajno damo.

Eva Russell živi kot stara devica z negotovimi prihodki in omejenimi sanjami, obenem pa se oklepa starega gosposkega statusa družine. Preživlja se tako, da preslikuje umetniške slike, medtem ko kuje zaroto, kako bo poročila svojo ljubko sestro z dobro stoječim moškim. Vsi jo svarijo pred Garethovim slovesom in ji svetujejo, naj sestro pred njim zaklene na varno. Toda Gareth si ne želi njene sestre. Potreben je en sam pogled in Eva že ve, da Gareth prinaša težave. En sam poljub pa dokaže, da temu mojstru zapeljevanja ne bo kos.

1
2
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
monique
18. 02. 2017 ob 12:29:43
2.5 od 5 zvezdic
Meni je bila zelo povprečna, sem se kar malo dolgočasila med branjem, in med Garethom in Evo mi ni bilo čisto nobene kemije. Njena serija Najredkejši cvetovi mi je bila boljša.
blue.motion.grey
04. 01. 2017 ob 21:05:13
5 od 5 zvezdic