No Feelings Involved
Knjigo prispeval/a:
prada2015

No Feelings Involved

Ryan James ne verjame v ljubezen.

Resnica je, da se je moral zgodaj naučiti o življenju. Resnica, ki jo nosi s seboj v odraslost. Svoje zlato pravilo je prekršil enkrat, ko je Myndi poteptala njegovo srce. Takrat je utrdil svoje prepričanje, da je ljubezen laž in ni vredna truda.

Zdaj se je vrnil k svojemu ciničnemu pogledu in promiskuitetnemu življenjskemu slogu, označuje več zarez na svoji postelji, kot jih lahko prešteje.

Dokler Summer Peterson ne vstopi v njegov svet ter grozi, da bo zrušila njegov zid s svojim zapeljivim telesom in veselo ter prijetno osebnostjo.

Summer je ugotovila, da je izgubila svojo kartico, še preden se je začelo prvo leto študija. Vroč starejši tip s čednimi jamicami, bleščečim nasmehom in valovitimi bicepsi je idealen moški za to nalogo. Ryan se ne pusti prepričevati, razbije njen svet, ko ji podari noč, ki si jo bo zapomnila.

Ko se razideta, med njima ostane neizrečen dogovor o tisti enkratni stvari. Ryan ne občuti ničesar in Summer se ne želi vezati pri osemnajstih.

Ko se ona preseli v bratovo stanovanje, je šokirana, ko ugotovi, da je njen novi sostanovalec tip, ki je nedavno izstrelil njeno češnjo.

Ryan ne more verjeti, da je spal z Austinovo malo sestro. Če Austin to ugotovi, ga bo ubil. Dokončno se odloči, da bo to obdržal kot skrivnost. Veliko manj ga skrbi kako bo svoje misli in roke držal stran od Summer. Kajti več časa ko je v njeni bližini, bolj se zaveda, da goji čustva do čudovite rjavolaske.

Summer se ne želi zanimati za bratovega prijatelja, ampak Ryan v njej vzbudi čustva, ki jih ni čutila še nikoli in počasi začne podati pod njegov urok.

Začela se je prepovedana afera za Austinovem hrbtom, pod pogojem da čustva pustita ob strani s tem zaključita še preden on to ugotovi.

Saj nista zaljubljena drug v drugega.

Kajne?

0
0
1

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj