Nobody's Hero
Knjigo prispeval/a:
skyline
Rescue Me Saga (2. del)

Nobody's Hero

4/5 · 1 ocena

Upokojeni marinec Adam Montague se je pogumno boril v napadih v štirih vojah, a zdaj bi najraje stisnil rep med noge in pobegnil, ko je Karla Paxton napovedala vojno za njegovo srce. Zaradi velike razlike v letih je Adam prepričan, da bi moral biti njen zaščitnik, ne ljubimec. A njegova odločnost je vedno bolj šibka, sploh ko se Karla pojavlja v njegovi postelji nenapovedana in s skritimi nameni. Njegovo telo ga spomni, da Karla ni več ranljiva deklica, ki jo je rešil pred devetimi leti.

Razlika v letih pa je le del njegovega problema. Adama so vedno pritegnile ranjene in izgubljene duše, katerim je lahko dajal oporo. Skrivnost, ki jo nosi že trideset let, pa mu ne dovoli, da bo komurkoli izpovedal ljubezen. Je Karla tista, ki ga bo lahko prepričala, da je že zdavnaj čas, da pusti preteklost za sabo? Bo lahko Karla takšna subica, kot jo Adam potrebuje za svoj nov začetek? In kakšna bo cena, ki jo bo plačala za to?

0
1
1

Kupi to knjigo

Kallypso Masters
13,91 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 08. 2020 03:00:15

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
04. 04. 2015 ob 23:45:52
4 od 5 zvezdic