Nobody's Perfect
Knjigo prispeval/a:
skyline
Rescue Me Saga (3. del)

Nobody's Perfect

4.5/5 · 1 ocena

Savannah Gentry, zdaj Savi Baker, je ubežala zlorabam svojega sadističnega očeta in ustvarila miren in varen dom zase in za svojo hči. Ko oče znova ogrozi njuno varnost, se Savi zateče po pomoč k Damianu Orlandu. Pred osmimi leti si je Savannah z njim delila nepozaben in popolen dan, ki je spremenil njuna mlada življenja za vedno, nekomu bolj kot drugemu. A njuno novo srečanje ponovno vzbudi čustva in spomine, ki sta jih oba potlačila globoko v srce. Savi spozna, da lahko svoj strah in bolečo preteklost pozdravi v privatnem BDSM klubu pod strogimi ukazi doma Damiana.

Damian, ranjen vojak, je imel dovolj svojih zmajev, s katerimi se je moral boriti v življenju, a ljubke Savannah ni pozabil nikoli. Za njo in njeno hči je pripravljen tvegati svoje živlejnje, a ne verjame, da ji lahko ponudi več, kot le to. Prepričan je, da si Savi zasluži pravega moškega v celoti, kar Damian ne more več biti. Zatekel se je v BDSM svet prav zato, da je dobil nazaj kontrolo nad svojim življenjem in čustvi ter da pomaga podrejenim v klubu uresničiti njihove seksualne potrebe preko bolečine. A Savi potrebuje nežnega in pozornega ljubimca, ne pa takšnega, kot je Damien postal. Ko je Savi prvo noč v klubu priča Damienovi sceni z bičanjem, je Savi presenečena nad svojo reakcijo. A nihče ni bolj presenečen, kot Damien.

0
1
1

Kupi to knjigo

Kallypso Masters
15,07 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 08. 2020 03:00:18

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
04. 04. 2015 ob 23:47:42
4.5 od 5 zvezdic