Nocte
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Nocte Trilogy (1. del)

Nocte

3.8/5 · 2 oceni

Moje ime je Calla Price. Stara sem osemnajst let in sem ena polovica celote. Moja druga polovica - moj brat dvojček, Finn – je nor. Imam ga rada. Bolj kot življenje, bolj kot karkoli drugega. In čeprav se bojim, da me bo potegnil na dno skupaj z njim, ga nihče drug ne more rešiti, le jaz. Delam vse, kar lahko, da ne potonem v morju norosti, vendar se utapljam dan za dnem. Oklepam se svoje edine rešilne bilke - Dara Dubraya. On je moj rešitelj in moj antikrist. Njegov objem je kraj, kjer se počutim varno, kjer se bojim, kamor spadam, kjer sem izgubim. On me bo ozdravil, zlomil, ljubil in sovražil. Ima moč, da me uniči. Mogoče je tako tudi prav, saj jaz ne morem rešiti Finna in ljubiti Dara brez da uničim vseh okoli mene. Zakaj? Zaradi skrivnosti. Skrivnosti, katero tako prizadevno skušam razvozlati, da se ne bom zavedala, da prihaja, da me je ulovila. Niti vi ne boste videli, da prihaja.

0
2
0

Kupi to knjigo

Courtney Cole
13,94 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 07. 2020 16:00:17
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
elchy
04. 01. 2016 ob 15:02:47
4.5 od 5 zvezdic
Ever
27. 04. 2015 ob 16:15:17
3 od 5 zvezdic
Na podobno "finto" je bilo v zadnjem času napisanih že kar nekaj knjig, tako da sama skrivnost ni bila tako veliko presenečenje. Ni pa slaba knjiga :) Platnica je ful lepa!

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu