Not Until You
Knjigo prispeval/a:
skyline
Loving on the Edge (4. del)

Not Until You

Cela ve, kaj pomeni biti pridna. Celo življenje je morala vaditi. A na dan njene diplome si privošči eno podivjano noč, preden se mora vrniti nazaj domov v zaščitniško družino, kjer je potrebno živeti po pravilih. Ko ji sosed, o katerem je skrito fantazirala celotno leto, predlaga igrico 'Never Have I Ever', je pripravljena na izzive. A kar se začne kot nedolžno igranje, se nekje vmes spremeni v tekmovanje, saj se Ian Foster ne igra igric, katerih ne more zmagati.

Foster se zaveda, da njegove seksualne želje niso za vsakogar, najmanj pa za nežno in nedolžno dušo, kot je njegova lepa soseda. A ko se Cela pojavi na njegovih vratih s povabilom, ki ga hudičevo preseneti, se ji ne more upreti. Cela se na začetku sploh ne zaveda, kakšno kupčijo je sklenila. A temna stran njegove strasti ji vzbuja strah in zanimanje, zato sprejme izzive. Foster ne ve, da ima tudi Cela temnejšo stran in da je njej bolj pomembno tveganje kot zmaga, saj če si upata preskočiti vse meje strasti, bosta zmagala oba.

0
0
1

Kupi to knjigo

Roni Loren
15,27 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 05. 2019 20:30:03

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj