Nothing Denied
Knjigo prispeval/a:
skyline
Albright Sisters (3. del)

Nothing Denied

4.7/5 · 3 ocene

Beatrice Albright se po večletnih neuspelih poskusih iskanja primernega moža začne zavedati, da njena lepota ne opraviči neprimernega vedenja, ki za elito ni sprejemljiv. Njena preteklost jo je prisilila, da je zakopala vsa čustva globoko vase in ne dovoli nikomur, da ji ukazuje ali obvladuje njena dejanja. Obupana lepotica, ki je nihče noče, mora poiskati moža, ki ga nobena druga niti ne pogleda. Zdi se ji, da je to edina možnost, da bo kdajkoli nosila poročni prstan.

Gareth Berenger, markiz Highcroft, je skrivnosten član elite, ki ga vsi prezirajo in se mu izogibajo. Govori se, da je kruto umoril svojo prvo ženo. A Beatrice se bolj boji samskega življenja na posesti s svojo materjo, kakor Garethovega uničenega ugleda v družbi, saj je tudi njen ugled v eliti vse prej kot dober. Od daleč se zdi, da sta primerna drug za drugega in zato se Beatrice odloči, da mu bo predlagala poroko.

Gareth, ki je presenečen nad predlogom edine ženske, ki se ga ne boji, ji da ultimat za poroko. Ženska, ki jo bo popeljal pred oltar, mora zadovoljiti vsa njegova strastna poželenja, se mu popolnoma predati in mu dovoliti dominanco. Njegova nevesta mora biti drzna, neboječa in pripravljena sprejeti strast in užitke, ki so v družbi prepovedani in obsojani. Beatrice mora prestati test in če bo klonila pod njegovo voljo, se bo z njo poročil in ji nudil vse. A nihče od njiju ne pozna preteklosti drugega in vse bolj se zdi, da četudi sta navzven popolnoma drugačna, sta v srcu sorodni duši.

0
5
6

Kupi to knjigo

Jess Michaels
12,28 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 09. 2020 18:00:17
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
29. 05. 2013 ob 13:48:56
5 od 5 zvezdic
Kris
05. 02. 2011 ob 22:05:02
4 od 5 zvezdic
Men je bil pa lih ta del najmanj všeč od vseh....nevem, nekak me ni tako not potegnl med branjem in tut to: you are the master, my lord, Yes my lord, punishment, Naughty little slave,... ni lih moj stil :P :$ <br /> Doda pa k tej knjigi svoj čar Beatrice, ki mi je kot karakter zelo všeč in popolno nasprotje ostalim sestram - sm vedno bl za girl power, čeprou je pol v spalnici bl obrnjena zadeva, ampak pustmo to :P<br />
taša
28. 01. 2011 ob 22:26:06
5 od 5 zvezdic
Vse v seriji so dobre, ampak tale zadnja mi je bila najbolša..

Druge knjige avtorja

Book Depository