Nova priložnost
Knjigo prispeval/a:
elchy
Virgin River (5. del)

Nova priložnost

Second Chance Pass

5/5 · 2 oceni

Roman Nova priložnost iz serije Virgin River je postavljen v istoimensko mestece v kalifornijskih gorah, ki šteje le šesto prebivalcev, a malo skupnost preveva velik duh.
Kraju vladajo romantična predanost, sosedska povezanost in privrženost neomajnemu prijateljstvu. Vsakdanjik gorjanov zaznamujejo tovarištvo, humor in sla po življenju. Vsakdo med njimi rad poprime za delo. So trdni in žilavi. Ne mečejo puške v koruzo. Računajo drug na drugega. Zdržijo. Možje ljubijo svoje ženske in življenje, ki ga prinašajo na svet. So zabavni in močni, pogumni in predani.

Gibko pripovedno nit, ki jo valovijo iskrivi in čustveni dialogi, tkejo žensko prijateljstvo, ljubezen in družina. Serija se nadaljuje s pripovedmi o romantični izpolnitvi, z življenjskimi spoznanji in tudi grenkimi slovesi. Znova se srečamo z nekaterimi znanimi liki in spoznamo tudi nove. Poleg njihove prvinske privlačnosti nas pritegne njihovo trdno, čustveno bistvo, saj utelešajo vrednote, ki jih vsi občudujemo in spoštujemo.

0
0
0

Kupi to knjigo

8,36 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 05. 06. 2020 20:00:19
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Andreiich
08. 12. 2018 ob 11:46:55
5 od 5 zvezdic
verona
27. 08. 2018 ob 20:24:43
5 od 5 zvezdic