Nowhere But Here
Knjigo prispeval/a:
skyline
Thunder Road (1. del)

Nowhere But Here

Sedemnajst-letna Emily ima rada svoje življenje takšno, kakršno je: starši, ki razvajajo, dobri prijatelji, dobra šola v varni soseski. Seveda, rada bi spoznala svojega biološkega oče - tistega, ki je raje izbral življenje v motorističnem klubu Reign of Terror, kot starševstvo - ampak to ne pomeni, da želi biti del njegovega sveta. Toda, ko se neželjen obisk spreobrne v podaljšane poletne počitnice med sorodniki, za katere ni nikoli vedela, da obstajajo, ena stvar postane jasna: nič ni tako, kot se zdi. Ne klub, ne njen skrivnostni oče, in ne Oz, fant s čudovitimi modrimi očmi, ki ji lahko pomaga razumeti, kaj se v resnici dogaja.

Oz hoče le eno stvar: pridružiti se skupini Reign of Terror. Oni so dobri fantje. Ščitijo ljudi. Oni so... velika družina. In medtem ko je Emily - krasna in zaščitena hči najbolj spoštovanega člana kluba - v mestu, ji bo dokazal, iz kakšnega testa je ta družina. Ko ga njen oče prosi, naj jo varuje pred tekmeci rivalnega kluba, s katerim morajo poravnati račune, Oz ve, da je to njegova možnost, da uresniči svoje sanje in se dokaže. Ni pa pripravljen na to, da mu lahko Emily obrne te sanje na glavo.

0
0
2

Kupi to knjigo

Katie Mcgarry
23,08 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 07. 2020 19:00:24
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj