Nowhere but Here
Knjigo prispeval/a:
skyline

Nowhere but Here

Kate Corbin je novinarka v Chicagu. Od zunaj se zdi, da je njeno življenje popolno. Ima čudovitega dolgoletnega partnerja in njena kariera v priznani časopisni hiši je v vzponu. A realnost je drugačna. Njena veza se že dolgo ne premika v pravo smer in že zdavnaj je izgubila motivacijo za službo, za katero je včasih mislila, da je najbolj zanimiva služba na svetu. Ko do partner zapusti na način, kot da je to nekaj povsem vsakodnevnega, Kate izgubi vso vero v ljubezen in partnerstvo.

Osebne težave zaupa svojemu šefu, saj nima družine in prijateljev, katerim bi se lahko izpovedala. Š ef še vedno verjame v njene novinarske sposobnosti, zato ji ponudi nalogo, ki bo njeno kariero dvignila v višave. Njena naloga je dobiti intervju z R.J. Lawsonom, ki je bogataš in tehnični genij. Pred parimi leti je izginil neznano kam, sedaj pa se ponovno pojavil kot vinski trgovec za Napa Valley. A od Lawsona ne more dobiti nobenih uporabnih informacij, zato se Kate obrne na Jamieja, pomočnika na posestvu, ki ji pokaže romantično stran vinske dežele. Dokaže ji, da njeno srce ni ledeno in še vedno lahko čuti. A povezava med Lawsonom in Jamijem je sumljiva. Je naključje, da Jamie izgine? Kate je odločna priti zgodbi do dna, saj je preveč stvari naključnih, da ne bi bilo zanimivega ozadja za zgodbo. Kdo je moški, ki ji je ukradel srce?

0
0
2

Kupi to knjigo

Renee Carlino
15,18 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 28. 02. 2020 01:30:19
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj