Obžalovana ena noč
Knjigo prispeval/a:
skyline
One Night (2. del)

Obžalovana ena noč

Denied

4/5 · 2 oceni

Je zelo bogat, pregrešno privlačen in zna jo pripeljati do vrhuncev strasti, ki jih nikoli prej ni poznala. Za Livy ni poti nazaj. Odločena je postati najsvetleša zvezda v temnem svetu Millerja Harta. A takšna vloga ima visoko ceno.

Miller ve, da vsa ustvarjena moč in spoštovanje, ki jo premore, ne pride sama od sebe brez odrekanj in žrtvovanj, a kljub vsemu ne bo dovolil, da bo Livy ena izmed žrtev. Najbolj od vsega si želi, da jo lahko vzame na vse možne načine in si jo prilasti, a njegova prva prioriteta je še vedno skrb za njeno varnost. Obvarovati jo želi pred njegovimi lastnimi grehi, njegovimi sovražniki in predvsem pred samim sabo.

Ko se njuno strastno razmerje poglablja in privlačnost samo še raste, ju Millerjeva preteklost dohiti. Nekdo, ki je obsesiven in nevaren. Ko Livy spozna druge plati svojega ljubimca, se ne more odločiti, ali je Miller v notranjosti zares ranjen toliko, da se ga ne da več popolnoma rešiti. Miller se mora soočiti s svojim največjim strahom, da lahko zaščiti Livy.

0
3
1

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
IngridJalapeñoLopez
22. 01. 2018 ob 17:39:41
5 od 5 zvezdic
Xena
26. 10. 2015 ob 12:36:46
3 od 5 zvezdic